Hair Extensions

100% human hair

hair extensions

Soorten Hairextensions.

Microring Extensions

De microring hairextensions zijn losse strengen haar met aan de punt een minuscule opgerolde I-vormige tip. Extensions zijn 65 cm lang en zijn 100 % human hair. Extensions zijn remy gesorteerd. Deze hairextensions zijn te bevestigen d.m.v. losse micro siliconen ringen en kunnen meerdere malen worden hergebruikt. Zowel de bevestiging als de verwijdering is eenvoudig en zonder lijmresten.  Voor dit systeem heeft u geen warmtetang nodig. Voor bevestiging gebruikt u uitsluitend een Loop naald en een platte tang. Omdat extensions van echt mens haar zijn kunnen ze naar wens krullen, stylen, föhnen en geverfd worden.

Wax Extensions

Keratine Extensions zijn bundeltjes losse haren die met behulp van een wax aan de natuurlijke haren worden bevestigd. De waxjes worden door middel van een warmtetang of een tang met geluidsgolven gesmolten en zo aan de eigen haren bevestigd. De houdbaarheid van de extensions zijn minimaal 12 weken. Met de extensions kan lang haar of dik haar worden gemaakt.

Keratine Extensions zijn van 100% echt mens haar zijn allemaal van remy kwaliteit, extensions zijn 65cm lang. Keratine extensions kunnen naar wens krullen, stylen, kleuren en ontkleurd worden.

Weave Extensions

Weave extensions zijn 65cm lang en zijn van 100% human hair. Weave extensions zijn met de machine gemaakt. Weave extensions zijn herbruikbaar en ideaal voor een snelle haar toevoeging. weaves zijn op verschillende manieren in het haar te bevestigen.

Clip-In Extensions

Clip-in extensions zijn ideaal om je haar mee te verlengen en / of je een voller kapsel te geven in slechts een paar minuten. Clip-in extensions zijn stroken met haar waar clipjes aan bevestigd zijn. Deze clipjes klik je vast aan je eigen haar en zijn zó gemaakt dat ze niet uit je eigen haar zullen glijden. Clip-in extensions bestaat regelmatig uit 2 clips van 6 stroken en 3 clips van 2 stroken in totaal 8 stroken.

Blijf uw kapsel maar veranderen zolang u het wil! U heeft geen professional nodig om de clip-in in te zetten, er is geen enkel risico voor het haar. U kunt ze vervangen en veranderen wanneer u dat wilt.  Omdat de clip-in van echt mens haar zijn kunnen ze ook worden gekruld, glad worden gemaakt of gekleurd in een andere tint dan de natuurlijke kleur. Alle fantasieën zijn mogelijk! –